Isu ibu selepas bersalin

Assalamualaikum... Alhamdulillah sya dah hanis pantang.. Hari baby sya dah masuk 52 hari .. Selalu nya org tua2 cakap habis pantang habis laa sakit2.. Tapi.. Sya masih sakit pinggang.. Lenguh sngt2. Maybe sbb myusu ank mlm2. Dan siang . Ank sya pulak takmau myusu dgn botoi susu. Walaupun susu botoi itu susu badan, Nk myusu dgn susu badan ja. Jdi pinggang sya sngt sakit, normal ka ibu2.. #bantusharing #firstbaby #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu

15 Balas

kita ada beberapa jenis posisi penyusuan. awak boleh cuba. sampai jumpa yg sesuai dgn awak. boleh juga beli bantal lapik utk menyusu baby tu.