Positif covid 39w

Assalamualaikum, ada tak sesiapa pernah positif covid 39w? Saya baru positif covid dan kena self kuarantin 21/9 sampai 27/9. Due date saya 29/9. Harap sgt baby tk kluar waktu kuarantin. Nanti tk dpt tengok baby kan? baby ada kemungkinan untuk positif tak if ibu dia positif? Maaf tanya, first baby. Risau. 29/9 last checkup and doc kk akan bg tarikh serah diri. Risau fikir baby dalam kandungan #firstbaby 🙏🏻😭

1 Balas

saya positive masa 37w. anak tak positive tapi warded sbb dr nak pantau anak sentiasa takut anak x aktif and kena ambik ubat pencair darah sebab takut darah clog and effect baby