Kursus Peneman Hosp Melaka

Assalamualaikum. Ada tak mommies kat sini yang tahu pasal kursus peneman hosp Melaka? Bagaimana cara nak sertai kursus tersebut dan siapa yang perlu saya call/hubungi? #firstmom #pleasehelp #32weeks

3 Balas

sye da try tnye waktu di wad bersalin nurse kte kne pergi hospital melaka bahagian O&G kte na daftar kursus y penting kne bawah 34w bole join kursus .. tapi nurse pesan pergi awal sbb kursus tuu cepat penuh ...

2y ago

tak pasti laa untuk y itu .. nurse ckp dekat sye mcm tuu dlm wad bersalin ..