Kepala benjol

Assalamualaikum, ada tak ibu ibu berpengalaman macamni ? kepala benjol kat tepi . Mula mula boleh bersalin normal cek jalan dah 4-5cm , masa cek jalan tu misi suruh teran sekali . Pastu taklama tu kena emergency czer sbb fetal distress. Masa kat hspital tak perasan ada benjol , dah balik rumah baru perasan . Tapi masa ulang alik ccuk ubat cair darah tu dr takde bgtahu apa apa pun masa dia cek kepala baby . Normal ke ?

Kepala benjol
1 Balas

apo misi 4-5cm suruh teran😒 benjol tu sbb awk teran awal tu. jgn risau nanti lama2 ok. kalau risau, next check up tanya doktor ya