Premom apps

Hi.. assalamualaikum , ada sesiapa kt sini pernah guna apps premom? Betul ke ya yg saya buat ni? Ape beza yg tertulis "easy home" & "premom" tu?? Boleh share tak ? Sbb dlm chart kt premom ni da beza2.. tak paham beza dia mcm mne.

Premom apps
1 Balas

easy home dgn premom tu jenama opk x silap. kalau awk guna upt brand lain, pilih yg others. kalau tgk kat gmbr cd 15 dgn 16 waktu subur. cd 17 dh negatif balik tandanya ovulasi dh berlaku

7mo ago

xd beza sgt kot kalau tukar pn. Sbb tgk kepekatan line kat strip pn ckup dh