CARA NAK HILANGKAN BATUK ANAK?

Assalamualaikum. Ada petua tak untuk anak setahun batuk batuk? Terima kasih

2 Balas

Anak saya before ni memang kerap kena batuk hampir tiap bulan. Sume cara dah try, tapi still sama n dia kena warded masa 9bulan sebab batuk teruk n oxygen drop. Ada orang suggest bawak pi homeopathy. Anak saya makan ubatnya sekali je terus ok n skang jarang nak kena batuk dah. Maybe awak boleh try. Kot lah serasi, insyaAllah