details scan 21weeks 2days

Assalamualaikom... Alhamdullilah hari ni sy dah buat details scan puas hati sgt dgn penerangan y doc beri..harga berpatutan...sy bg ⭐⭐⭐⭐⭐pd klinik,staff dan doctor atas layanan y diberi...alhamdullilah baby mama sihat ...jantina pon dh jelas...blh lah mama shopping baju awk.... #poliklinikaz-zaara? #21weeks2days? #babymarch2020?

details scan 21weeks 2days
24 Balas

Sama sy detail scan 5d n early scan sume buat kt sini. Klinik ni best sgt2 hehehe

5y ago

Yup dr farhana kalau tak silap. Suka cara dr ni explain keadaan baby. Insya Allah ank kedua nnt pun akn scan kt sini