Kerap menyusu

Assalamualaikom semua , anak saya masih lagi menyusu badan berusia 1 tahun 9 bulan bila tidur malam dia kerap terjaga untuk menyusu pukul 12 mlm 2 pagi 4 pagi last pukul 7 pagi . Ada tak solusi utk bagi dia tidur lena tanpa terjaga utk menyusu ? Mohon tolong kwn² tidoq tak nyeyak lately penat sgt rasa nya bila tak cukup tido #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

3 Balas

2jam sekali maksudnya habis cycle tidur dia akan terjaga cari breast. if menyusu bbrp minit pastu tidur tu sah2 bkn nk susu pun.

1mo ago

🤣 mak tempat paling selamat nsk wat cane.. anak sy plk sebaya la ank puan, nk MUKA sy wajib dia nampak. baru boleh tidur 🤣 bertabah je la nanti besar tak cari mak siappp