angin semasa mengandung

assalamualaikm sy nak tanya kalau dah masuk 32 minggu ni mcm mana nak senang keluarkan angin dlm bdn sbb bila lepas mkn jea mesti nak muntah kalau x keluarkan angin tu jadi sakit dada cucuk2 #firstbaby

1 Balas

pedih ulu hati tu. jaga pemakanan. elakkan makanan yg buatkan pedih ulu hati; pedas. senam dan jaga postur sesuai kehamilan

2y ago

Saya x pernah ambil tu. tp ada sy baca kat komen2 , ada je yg ambil gaviscon