Baby Pramatang

Assalamualaikkum dan mat mlm semua.. Ada brp ari lepas perut slalu sakit dan mengeras sakit ingat kan sakit biasa jd tak p ospital.. Sekali pagi tadi temujanji doktor nk scan baby lps scan doktor ckp baby besar da padahal br 32minggu..sekali nya dtg balik sakit perut.. Doktor cek then sy admit wad la pula.. Terpaksa d suntik kt punggung ubt utk kuat kn paru2 baby lps 12jam nti suntik lg sekali... Ada tak ibu2 alami benda ni tak? Lgpn doktor kata bila2 akn besalin.. Ada yg besalin 32minggu juga ka? Baby ok tak? Risau sgt

1 Balas

Yg enjet kat montot tu dexa awk...sy bsalin ank ptama 28w...alhamdulillah bby sihat dah...