Asic folic??

Assalamuaikum sy nk tnya Ada x sesape y Masa Dy 🤰tp x makn asic folic??dn nk tahu ank Ada masalah x bila lahir??

2 Balas

Waalaikummussalam.. kena makan vitamin untuk anak dalam kandungan & juga ibu. ade orang kalah makan folid acid. biase nurse bagi vitamin lain.. kalau saya , saya makan obimin. kalau saya makan folid acid...nanti saya kerap pening nak pitam..

Kena makan sis, wajib makan jangan tinggal .. penting untuk tumbesaran baby dalam perut .. kalau tak sesuai nanti minta tukar dengan nurse, banyak je supplement lain selain folic acid