Ingin tahu

Assalamuaikum semua 😊…korang buat upt tu delay period berapa hari ya?#pleasehelp

7 Balas

hehe jgn ikot mcm sy tau sis. tak period lg da test sbb xsabar pnya pasal. Alhamdulillah naik double. tergerak hati nak test sbb breast sakit sgt2.

1y ago

Alhamdulillah…tahniah🥰🥰..take care, Belum ada rezeki..sy dah delay period 3 hari.. Ingatkan nak tunggu lah 2 hari lagi..tak dan nak tunggu dah period..😅

Lewat 2hari, suami saya suruh check sbb dia kata macam ada tanda hamil, alhamdulillah sekarang dah 15minggu 🤲🏼🥰

1y ago

Alhamdulillah,tahniah..take care Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti..

Sy 10 hari sbelum period, sbb ada muntah. Alhamdulillah skrg 14 weeks. Doakan sy ☺️

1y ago

Alhamdulillah…tahniah🥰🥰.. bestnya ☺️☺️☺️…take care , semoga dipermudahkan segala urusan sis… Doakan sy cepat2 dapat Baby ya… Teringin nak ada moment mcm tu..🤣

Saya dekat sebulan lebih.. alhamdulillah lekat.. skrg dh 14 minggu

1y ago

Alhamdulillah..tahniah..take care

Delay 2 hari da test.. sbb symptom pelik semacam…

1y ago

Belum ada rezeki,ingatkan nak tunggu lagi 2 hari delay period ..tiba2 ptg dah period..☺️

1 mggu sebelum due period

Hari ke 4 sbb tak sabar 😂

1y ago

Sama-sama.