Alahan ........

Assalam.saya nak tnya .ada tak ibu mngandung di sini pernah kna alahan muntah sering kali..bila mkn sikit muntah minum sikit muntah.perut dha kosong pun still nak muntah lagi 😢 .. mcm mana ibu2 semua atasi ye 😥dha nk msuk 2 minggu mcm ni tak larat sngat 😥

4 Balas

boleh mintak dr ubat tahan muntah if dah tak tahan sgt, saya dh masuk 10 week jd lagi teruk muntah baru dr bagi bfore this dr takmau bg ubat apa2 sbb selagi boleh tahan. perut takleh biar kosong mmg akan muntah huhu

2y ago

sya bru 5minggu blum bkk buku lagi.. suami dha risau esok dia nk bawak g klinik.. mmg tak tahan perut sentiasa pedih.. bila mkn klua balik ..mkn buah2an pun muntah jugak mkn biskut roti pun muntah jugak btol2 tak tau dha nk mkn apa 😢

baring sis...jangan byk berjalan sana sini..sy kalau berdiri @ berjalan akan nk muntah..

2y ago

alamak.. sy mual2 muntah lepas makan..tapi kalau baring sy ok..org lain, lain caranya 😅 semoga dipermudahkan urusan sis..

boleh minta ubat muntah kat Dr.. sy ada mkn jgk kdg2

Kesian,,cuba mnta ubat dgn doktor

2y ago

in shaa allah hri ni pgi kk 😥