Follow up klinik dirumah, pantang di kampung

Assalam...saya nak berpantang di kampung dalam 2 minggu..saya follow up klinik dekat rumah..masa tengah pantang mesti ada nurse datang rumahkan? jadi macam mana nak inform nurse di kampung...saya tanya nurse di klinik masa saya follow up tapi jawapan 2 org nurse berbeza..ada yg kata dah bersalin call klinik..dan ade yg kata pergi klinik di kampung?...mummy2 ade pengalaman macam ni tak?#seriusnanya #firstmom #ingintahu

1 Balas

pantanglah dimana pun bila dh discaj wajib call kk berdekatan

1y ago

tak perlu.. call shj..