Baby 7bulan

Assalammualikum semua saya nk bertanya . Baby saya 7 bulan dari pukul 3am ke 1:30 pm baby dh berak 6 kali .. semlm saya bagi dia mkn bubur dagin , roti pandan kelapa lepas tu atok dia ade suap buah langsat ade kene megena ke ? Perlu ke saya bawak ank p klinik .. (baby aktif sangat tengah nk pndai berdiri mkn ok , susu ok , tk demam ) Terima kasih min sudi siarkan soalan saya Terima kasih yg sudi jawab Anak pertama @infoibuhamil.official #infoibuhamilofficial #infoibuhamil #infoibuhamil2021

1 Balas

Bukan main roti pandan🤭 baby bawah setahun mana boleh sumbat makanan manis / bergula / bergaram. Makanan2 dia semua kena natural, kalau manis biar dari buah & sayur. Tak boleh campur garam & gula. Usus belum matang. Dah jadi parents ni kena banyak membaca, jangan bantai bagi pape without research.