Pregnant atau x??

Assalammualikum mommy semua sye bru je try urine pagi tdi then dpt result cmny 1 line terang n samar adkh pregnant ya klau cmny period blom delay lagi #doakansayaadarezeki

Pregnant atau x??
13 Balas

Kalau sy nampak 1 line je. Paling awal nk check first day date yg patut period tu. kalau sy selalu gitu lah sy check. Guna brand paling murah pun xpe. Kalau ada mmg dia akan nampak line tu. in a meantime jgn lupa makan folic acid. Senang kalau mmg dah lekat bby terus akan dapat extra nutrition

da period ke atau belum? klu belum, cek lepas tarikh period (klu x kuar period lg masa tu).. tunggu seminggu - 2 minggu, then cek blk. cek time pagi. sy dulu buat cm tu. beli upt kt watson. semoga ada rezeki utk sis.

10mo ago

Belom period lgi.,insaallah terima kasih awak semoga rezeki saya aminn

boleh Jadi pregnant. dulu sy pun mcm ni.. pakai yg clearblue punya. inshaAllah nmpk la line tu lagi daripada upt ni.

kalau ikut pengalaman saya..jika 1 line terang 1 line Samar.. alhamdulilah Ade rezeki utk pregnant..

10mo ago

Klau btol ad alhamdulillah lah

cuba test sekali lg, paling bagus test selepas bangun tido pagi²

10mo ago

Yg atas tuh yg first yg bawah to yg second bru je tdi sye buat

Nampak mcm ada dua line situ wak. Tapi maybe kandungan awl lagi.

10mo ago

sy chemical pregnancy bulan lepas..upt samar nak ke terang..lepas check keluar darah mcm period.. next day negative Semoga dipermudahkan urusan sis ye.. Sy struggling untuk baby ke2..harap ada rezeki bulan ni..amin

Seminggu lagi awk try buat UPT.. Insaallah kalau rezeki awk..

10mo ago

Same🥰

Ada berapa hari lagi nak period sis?

10mo ago

kalau period 4&5 hari tu dia normal tak

Hi sis. Sy nampak mcm 1 line je

10mo ago

Insallah awak semoga rezeki saya

Mcm upt scam ni. Brand apa?

10mo ago

Kebetulan preggy kut. Saya baca upt mmg selalu tunjuk positive je