Bagaimana cara melegakan bengkak susu..sebb baby tak dapat menyusus badan kerana masih disambung oks

Assalammualaikum.. Sy nk tanya bagaimana nk mengubati baby 5 bulan cirit birit..mnum susu formula..selama tk pernah baby alamai kembung perut apa lg cirit birit...sy risau sngat sebb baby kadng pndai menangis berterusan..tdur d buaian pun selali tebngun tdur.

4 Balas

stop dlu susu y die mnum skarang..selagi die mnum lg tulh cirit tu berterusan..awk kne gantikan dgn susu y less laktosa bt masa skarang..ni doc pakar y suggest pd sy..ank sy pn pernah cirit berminggu..bile ikut ckp doc alhamdullilah

Waalaikum salam. Sebaiknya jumpa dengan doktor pakar. Doc akan bagi ubat bersesuaian dan doc akan bagi nasihat bab susu.

Pakai breast pump. Cirit birit bawa pergi klinik tak sis?

jumpa doktor