Anak kurang menyusu.

Assalammualaikum..maaf,boleh share tips x untk bg anak minat dgn susu..bayi dh 7 bulan,kurang menyusu..tp,bila makan nk jer..time menyusu langsung xnk klau pagi..klau malm pun minum susu dlm 9onz jer.

4 Balas

org kata la, budak kalau dia selera makan, selalu susu ni dia kurang. so, cuba bagi susu yg Mahal skit, org kata khasiat /kebaikan dia lebih skit walaupon dia mnum skit. anak kwn sy sama mcm awak.

2y ago

boleh suggest kan susu ape yg agak mahal tue?sye dh mcm2 jenis susu tukar,baby minum jugk susu,tp..tggu dier btol² haus bru minum..