BAYI MUNTAH

assalammualaikum,ada yg thu ka bayi sllu kluar mcm muntah tu muak? Knpa tu arr bgi info jap dn cara atasi nya

2 Balas

sendawa kan lepas dia menyusu even dia da burp pun stay je dulu.. utk bg susu dia turun n lancar.. sy sll tepuk baby kt bahu . tepuk smp 10 minit centu baru sy bg dia baring or duduk kt rocker

sis burping kan baby tak selepas mnyusu? slalunya baby yg selalu muntah bila kita tak sedawakan dia lpas mnyusu