Alhamdulillah...#bbygirl

Assalammualaikum smua mummy n slmt pgii...sya dh slmt melahirkn seorg PUTERI pda trkh 1/04/2020 scra czer d sbbkn breech n brt bby 3.7kg..

17 Balas

Hehe beza sehari jela kita. 😅 Baby pkp haha. Selamat berpantang ye syg. Moga awak sentiasa diberi kesihatan yg baik bersama baby tercinta. Aaamiinnnn3. 🤗❤

4y ago

😆😆😘😘

Tahniah mummy.. xpa scara czer pn.. u still awesome mummy.. sama tarikh la kita sis.. saya bby girl jgak 😊

4y ago

waahh..yer keer...kite geng lahhh april pool

Ye 3.7 bsr jgk.. Type czer pon tkpe jnji baby siht... Mak siht kn.... Bkn kita nk

4y ago

yer kerr...smoga d prmudahkn urusan mummy..Aamiin

Waalaikumussalam, Alhamdulillah. Tahniah dan selamat berpantang 🤗

Alhamdulillah... Tahniah sis, selamat berpantang ye

4y ago

Wc😊

Wkslm congratulations mommy🎉❤

Alhamdulillah..tahniah sis😍

Alhamdmesti chomel taniah ye

tahniah sis dpt baby girl

Alhamdulillah.. congrats