pergerakan baby 5 bln

Assalammualaikum sis mw tny bha pengalaman kmu org. Kalau 5 bln usia kandungan mmg kdg2x jaa kar kta rsa baby kick tuh? Mmg tidak selalu bole rsa lha pergerakan baby. Share bha pengalaman ibu2x. Sbb saya anak yg first belum tau lgik pergerakan mcm mna kalau dlm 5 bln neh mesti kta rsa hari2x kar tw mcm mna?.

7 Balas

Kandungan sya pon da dlm 5 bulan gtu sis tpi ary2 bole rsa prgerakan nya... Memng aktif mnendang... Tpi mngkin sis prgnnt 1st baby jdi x brapa trasa...😅 Apa2 pon sis bole discuss ngan nurse sis