Induce-suami bole teman ke

Assalammualaikum semua.maaf ni ank first so sy xtahu sgt.kalau kita kne bersalin paksa,czer mahupun normal..suami bole ke teman kite beranak mase dalam labour room tu?? Saya tau suami bole teman kalau buat rtk yg swab bayaran tu kan.cuma kalau bersalin paksa czer or normal ni macM mne ye bole ke?

1 Balas

klau bersalin hosp gomen or semi gomen, dlm labour room suami boleh teman kecuali klau bersalin czer. tp masa tgh tggu bukaan dlm wad biase, suami boleh teman masa waktu melawat shj. habis waktu melawat suami balik atau tggu di luar sbb suami x boleh tido dkt wad biase. if bersalin swasta, all the time boleh teman even tido skli dlm wad sama

1y ago

czer sllunya bila baby dh kluar baru suami boleh masuk. sbb czer dikira as major operation