Gender baby

Assalammualaikum. Hi semua. Saya first mum. Lepas 2 kali gugur. Alhamdulillah pregnant kali ke-3 ni dah 6 bulan lebih. Haritu scan baby terus dia kangkang tunjuk gender dia. Doc cakap confirm girl. Betul ka mommy semua ? 🥺. Risau kena scam. Nak pi beli baju baby ni hehe.

Gender baby
4 Balas

sy scan girl . tpi husb tak bagi beli baju warna pink atau bunga2. tggu dia besar skit baru beli ikut gender. skrg ni natural je bajunye. unisex lebih selamat

11mo ago

sama lah saya beli unisex ja. takut kena scam sebab ramai ja jadi macamni. scan lain keluar lain 😂