38minggu 4 hari

Assalammualaikum semua 😊 21/6 baru ni pergi hospital sebab contraction yang kerap , tapi bila doktor check baru 1cm ... Sekarang dah seminggu lebih tanda² nak bersalin takdak lagi tapi contaction palsu tetap ada On/Off , Kadang² baru sakit ... Due date 9/7 , Ada tak apa² petua untuk percepatkan bukaan pintu rahim ... Tapi sebelum tu saya nak tanya ada tak ibu² dekat sini yang bersalin betul² tarikh due date ☺️ ... #Jangankecam #sekadaringinpencerahansahaja #Ibu3anak

1 Balas

waalaikumsalam saya jg pernah alami sperti puan msa doc check pembukaan rahim masih 1cm then doc pun suggest kan boleh bersama suami untuk mempercepatkan pembukaan rahim ☺️