Scan pregnancy

Hi assalammualaikum. Saya nak tanya, normal ke 5weeks kantung masih taknampak?

4 Balas

sy baru scan tadi.. 5w2d kat klinik swasta...xnampak kantung.. nampak rahim menebal je.. g scan sbb ada bleeding.. doktor bagi ubat kuat rahim je.. nanti repeat scan lg seminggu

1y ago

Tula.. overthinking dah ni.. nk bedrest tapi keje.. panjat tangga plk tu.. mcmana la haaaaa.. mmg 100% serah pada Allah je ni.. moga selamat semuanya.. Aamiin

Hai awk. Waalaikumsalam. Saya pun sama, 5 week tak nampak lg kantung. Tp nampak cyst je. Dr minta dtg balik lagi 3 minggu.

1y ago

Tulah, kita menunggu lagi 2 minggu nak repeat scan ni. Harap ada rezeki dapat jugak dengan heartbeat

Masa anak kedua dlu check di kk,mmg doc xnmpk kantung…dia mnta check di klinik private..mgkin sbb mesin dan season.

Normal.. Biasa nye 8 weeks-10 weeks baru betul nmpk