kandungan brp weeks

Assalammualaikum N hai.. #ingintahu #firstbaby🤭 kandungan berapa bulan yaa untuk scan jantina ank. Now sdh 17 weeks snang nk prepair barang ank skit² nnty x kalut klau sarat x larat dh nk jln sbb cuti slalu x sma ngn suami#bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Hmm saya cek haritu 19 weeks tu pon masih samar2 kat KK, mgkin monitor scanner Kk punya tu tak berapa jelas then dah lama. So saya pegi check kat klinik swasta baru ni 21 weeks, saya buat details scan baru jelas kelihatan then alhamdulillah ukur lilit kepala apa smua normal range🤲🏻❤️

2y ago

Ouh haah samalah sis Kk dia tak buat dia just scan biasa je, so kitalah yg kne pegi klinik swasta buat details scan apa smua tu, dpt tgok muka anak skli. So sis nanti boleh la buat kesian kat suami sis mesti excited tu nak tahu kan. Lagi2 anak sulung ni haha😍

18w dah boleh tengok. Tapi 20w nnt akan lagi jelas