barang pantang

assalammualaikum mummy2, sy due bulan 12 so tgh cari barang pantang apa yg betul kita guna. boleh tak share or bg list? thankyou mummy 🥰#firstbaby #ingintahu #firsttimemom

4 Balas

Hi sis klau saya, cuma beli pilis dengan krim pnas je. Sbb param tepel smua saya baca xkprluan sgtt. Mcm param pnsknn, jd sy ganti loction pnas. Lepastu bengkung, garam saltbath himlya dgn mndian kak kuntum. Sediakn jgk ubat smbelit yaa. Tu jela barang pantang sy. Heee.

Saya beli bengkung and set ummialya (param pilis sabun herba). Benda benda lain mak saya kata takpayah.

2y ago

Hi sis boleh share bengkung brand apa yg awak beli tak

Sy beli bengkung dgn Tungku je.. Lpstu makan makanan berkhasiat..buat ape jamu2 ni..

sye beli bengkung dgn tungku je. lain2 semua cl sediakan. xyah dh pening nak crik.