Susu FM allergic?

Assalammualaikum mummies. Sy 1st time Mum, and baby mix susu. Fm and bf. Nak tanya, anak saya berumur 5minggu lebih, and dia mcm ada kahak. Tapi doctor cakap normal. Susu fm yg sy bagi dia, bolehkah antara salah satu sebab dia allergic dengan susu tu?

1 Balas

mcm mana identify kahak tu? dia batuk or tersedak waktu menyusu/tidur or ada bunyi?

1mo ago

tu bukan allergic..tu susu fm tak sesuai. klu allergic bdn akn naik rashes, and bengkak2 mcm kena gigit semut within 1hr sebaiknya tukar fm..dan tgk semula penerimaan bby. klu nmpk pkara yg sama berulang, tukar lg smpai la jumpa.