Posisi duduk W

Assalammualaikum momy/dady semua ada tak anak korang umur 6 tahun masih duduk posisi W ? Sy risau laa anak sy masih duduk mcm tu sampai dia jalan sye perhati kaki belah kiri dia mcm pelik lepas tu kalau lari kerap terjatuh.. bkn sye tak tegur atau nasihatkan dia dah banyak kali sye ckp kalau dia ingat, dia tak duduk posisi tu tapi kalau dia dah main atau berdiri nak duduk mesti duduk posisi tu #pleasehelp apa tindakan patut sye buat lg 😢 dah mcm cara sy buat

1 Balas

Artikel ni mungkin membantu puan : https://my.theasianparent.com/cara-duduk-2