Nak tahu cara rasa pergerakan baby

Assalammualaikum hi momy² semua . Saya nak bertanya la.. sekarang kandungan saya sudah cukup 6bulan 1minggu.. saya mengandung anak sulung.. saya nak bertanya cara rasa pergerakan baby macam mana eak? Sebab buat masa nie saya rasa dalam perut saya macam ada angin.. adakah itu pergerakan baby ya? #maaf anak sulung #tiada pengalaman

1 Balas

dia rasa mcm ada gerakan halus dan lembut area bawah pusat. cuba sis duduk diam bersandar. mcm sy kadang kalau duduk dlm suasana sunyi, bersandar smbil bring sikit,dpt rasa gerakan halus. sy pun tengh pregnant anak first .

2y ago

ok baik sis.. terima kasih tunjuk ajar. 😊