Tidur tak menentu

Assalammualaikum mommy² semua. Nak tnya sikit. Normal ke baby nak membesar ni tidur dia tak menentu. Kadang tu paksa tidur tak nak tidur dah buat mcm² tapi tak nak jgk tidur tapi kalau time dia nak tidur tak kira siang ke tgh hari ke tidur je. Kadang bangun mandi pastu nak tidur balik. Anak lagi 3 hari nak masuk 8 bulan tapi dia lately ni siang kuat tidur, malam dia berjaga. Mata maknya dah boleh jadi mcm panda dah sbb ikut dia berjaga malam. 😅 normal ke ye ? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

Tidur tak menentu
1 Balas

Hehee.. Normal tu sis.. Dye tngh nk mngenal skeliling... Mmg nak main j mmnjg...

3y ago

ouhh yeke.. klu normal takpe la. risau je takut saya yg tak pandai atur tidur anak.