Bju budak dan baby

AssalAmmualaikum mommy.. Ada yg thu kedai bju budak2 yg murah. Area penang nih.. Kalau ada nk sedekah kt saya pon boleh. Saya duduk kat area permatang pauh #bantusharing

2 Balas

beli online. mostly baju sy beli online je murah & cepat je dpt. kalau kt mall/kedai harga lain. cari yg 100% cotton Insha’Allah ok. takpun musim2 panas ni beli je yg lubang2 tu banyak2.

shopee.. kedai FANCY BABY. semua baju2 anak sy beli kt kedai tu. sy beli baju3-6. lani baby 4bulan. masa newborn glebeeh la sikit. tp takpe sbb kita bedung dia. jd tak nampak glebehnya