Jahit masa bersalin

Hi Assalammualaikum mommies, nak tanya la apa yang dimaksudkan dengan “jahit hidup2” eh? Now 2nd pregnancy sye planning nak bersalin Hospital Putrajaya which is GOV hospital lah, tapi ramai kata goverment hospital nanti jahit hidup2. Anak 1st dlu sye bersalin private memg lah jahit time hidup but bius la ofcourse . Sakit sikit masa bius je masa jahit tak rasa dah sbb dah kebas kan. So I was confuse, maksud dorg ni hospital goverment tak bius ke cane? Takkan la jahit without bius kan. Hope sangat ada yang sudi share or explain. #jangankecam2

8 Balas

sye brslin kt gov pun xkne bius sbb dia gunting sikit je,, mse cucuk dan tarik benang tu mmg xleh tahan😂 sye siap tnye xbius dulu ke pstu misi ckp xleh bius tkut mkin bengkak ..sye pun mcm iya2 kn je la😢