Assalammualaikum.... Klu 18 week dh nmpk jantina ke

86 Balas

saya dah nampak boy kalau 18w. girl je sampai ke sudah tak nampak jantina. hehehe

17 weeks ++ scan nmpk girl.. Geng dgn 2 kakaknya..xde rezeki lg nk dpt boy..czer jugak kalini sb dh 2x czer.. Xnmpk dh harapan utk boys..umo pn dh 36 thn..

sllu 28mngu bru nmpk jantina dan ade yg xnmpk jlas ade jga mcm tu..

wasalam hi sis. sy pun baru masuk 18 week semalam dh pegi detail scan kat klinik dh nampak sekali gender jelass gitu dok terkangkang 🤭🤭

Wsalam.. dah boleh nampak sis.. ikod nsib laa klau dia tk suka myorok 😄 nurse kk sy ckp nak betul ii jelas, scan masa 28week..

Waalaikumusalam boleh. Saya 13weeks dulu masa 1st scan dh nampak sebab baby kangkang 😂 sangat jelas. Asalkan baby bagi kerjasama.

Klau boy mmg la senang nmpk.. terpacak pistol dia rezeki la dia x kepit kaki. Klau scan2 tk nmpk tu payah jgk excited dibuatnya 😃😃

kalau scan bby boy senang n cepat dpt tahu jantina. terpacak terus dia punya. hihihi klau bby girl. nk kepastian tu scan bnyk kai

Saya pun dah 19 weeks. Tak sabar sangat nak scan. Harap2 nampak hehe. Tapi buat kat KK jelah dulu.. Nanti ada rezeki buat kat swasta

Saya buat details scan 18 weeks, dah nampak jantina 🤭 Kalau boy senang nak nampak, kalau girl doctor cakap susah sikit nak cakap