BABY 6 BULAN START MAKAN

Assalammualaikum kepada para ibu yg ada pengalaman anak da makan masa 6 bulan apakah makanan yg nak di prepare nanti?sebab bulan depan anak saya mula makan ada tips tak anak utk anak 6 bulan senang makan terima kasih.#firstmom

3 Balas

bubur kosong untuk permulaan . mummy boleh join ni fb group untuk lebih info https://www.facebook.com/groups/happybabyfoodsmalaysia/?ref=share&mibextid=NSMWBT

Waalaikumussalam. First bagi bubur kosong dalam 3 hari macam tu then upgrade letak sayur or keledek ke. Texture kena lembut

bubur kosong.