Kurang gerak

Assalammualaikum ibu2..sy nak tnya betol ke bila dah nak dekat due baby akan jd perlahan gerakkan dia..ke mcm mna..ad x ibu2 mcm sy..sblom ni pg2 dia dah menari2 dlm perut..tp sejak dah nk dekat due jd perlahan pulak..kenapa ye.. #firstbaby #jangankecamjustbertanya

1 Balas

Ruang dh sempit utk dia bgerak. Ada kiraan chart nurse suruh kan? Klu bb x bgerak, try gerakkan dia. Tgk respon dia ye mommy. Kdg dia tgh tdo tu.. Hehe. Kiraan chart 10x pergerakan mst alert ye mommy..