sya meminta bantuan sedekah dari ibu"TAP

Assalammualaikum ibu" yg baik hati dalam Tap ni.. sya disini dgn rendah hati memohon bantuan sedekah dari ibu" yg pemurah .. barang dapur.. susu anak sya.. keluarga kami terjejas covid 19.. di zon merah Lahad datu.. mohon sedekah seikhlany dari Ibu" seberapa pun jumlah nya saya terima.. asal dapat beli sedekit makanan.. sya ibu mengadung jga sis.. #37mggu #bantusharing

2 Balas

hye.maaf pada sis yg mohon bantuan ni blh x jika pos status tu letak nama sebenar. jadi mudah untuk kami tahu siapa yang meminta bantuan tersebut dan harapan saya bukan scammer . sebab penah terjadi ada yg menipu dari segi jual beli brg dan sebagainya(walaupun sis ni bkn mnjual brg hanya mnta bantuan shj) . jadi lebih baik sis yg pos ni letak nama sebenar.tq

Salam sis.... Sila tinggalkn no whtsapp....

3y ago

salam sis sya memerlukan bantuan sbb kami jua terjejas covid19 anak ada 4 masih kecil..harap sis boleh bantu sya.. nie no sya 0102645508