Lampin pakai buang

Assalammualaikum ibu ibu semua 🥰 saya nak tanya ni , baby yang baru lahir tu dipakaikan pampers ke , atau kain lampin ? 😅 ada yang bagitau saya , tak dibolehkan pakai pampers . saya jadi confius 😥

4 Balas

takde masalah pn klu pakai pampers.anak2 sy sblum ni pakai pampers dri kt hospital lg.hanya guna lampin dlm 2hati je bila kena ruam lampin kt bontot.

Kalau saya 22 tgk mana dan tgk keadaaan jugak kalau dirumah pakai lamp in je... Kalau nak keluar baru pakai pampers.. 😊 😊 😊

pamper senang.. lampin kalau x kering blh buat baby kembung

terima kasih infonya 🥰