Ulser dalam bibir kemaluan selepas bersalin berpantang hari 37

Assalammualaikum , ibu ibu , saya bersalin normal secara vacuum, skrg berpantang hari 37 jahitan nurse check semua okay tak ada apa apa masalah. Tadi saya pergi pergi KK nurse check dalam kemaluan saya ada ulser. Doctor pun pelik dia kata jarang berlaku untuk orang yg berpantang. Jahitan semua dh baik. Cuma dalam tu ada ulser. Buat saya rasa nak demam. Ibu ibu ada ke pengalaman macam saya? Sebelum ni ada bau busuk pada keputihan setelah habis darah nifas kencing rasa pedih. Boleh baik ke ulser dalam kemaluan ni. Risau memudaratkan🥲. Kesian tengok anak #firstmom

1 Balas

ade bg apa2 ubat or amalan ?