Hilang selera makan lg

Assalammualaikum hai mommy2 smua normal ke kandungan masuk 12m 4d xde selera makan dtg blik 🥺 first time kandungan 5m smpai 7m xde slera paging bau mskan pun x suka .. start 8m slera makan kuat tapi skg 12m 4d xde slera mulut rasa pahit ape lg air liur🥺 mcm lemas je badan sy masak ape yg Boleh d makan pun xde selera .. hari ne temujanji g clinic pun rasa malas hmm#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

saya dah 16 minggu baru ada selera makan. sebelum sebelum ni minum air pun muntah. Tapi saya paksa gak makan. baby perlukan zat zat makanan tu. Kita fikir anak je hehe. be strong mommy.

2y ago

Tula .. sy pun pksa makan sbab baby perlu zat zat makanan..dua sudu makan trus rasa lemas plak hmm