Muntah keluar di mulut dan hidung

Assalammualaikum .. Hai ibu² nak tanya ada tak baby ibu² masa 2bulan muntah banyak keluar ikut mulut dan hidung lepas menyusu atau semasa menyusu .. (bukan jeluak tapi susu yang di minum) Saya dah tanya nurse di kkia .. nurse hanya cakap jika jadi lagi pusingkan baby ke tepi untuk keluarkan susu dari hidung supaya tak tersumbat .. Cuma nak tahu adakah ini normal atau tidak .. ☺️ #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #worryingmom

2 Balas

baby saya pun kerap muntah memancut2.. tapi xkluar la ikut hidung.. baby baru 1bulan lebih.. risau juga..

2y ago

Kalau muntah memancut tu macam pelik. Better tanya nurse. Kalau muntah meleleh tu normal.

anak satu bulan demam ada ubatvtsk bsdsn dia panss betul?