Uri bawah, Boleh Berubah Ke?

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua, harini saya ada temujanji dgn doktor utk scsn minggu ke 20. Alhamdulillah.. Semua berjalan lancar selepas ditunda 2 minggu lps krn sakit lagi di jahitan operate cyst. Kandungan baik.. Dan baby boleh gerak masa scan.. Seronok sgt2. Tp doktor maklumkan uri bawah.. Kena hati2 dan akan di rujuk semula utk scan seterusnya. Risau pulak sbb 2 kandungn sebelum ini, x pernah begitu. Doakan saya dan baby sihat, InsyaAllah.. Amin ?

1 Balas

Awk boleh cube buat mcm adik ipar sy buat alhamdulillah uri naik blik....baring punggung rapat ke dinding dan angkat kaki naik ke atas mcm bentuk L....hari2 buat