gdm

Assalammualaikum .. Bru dpt tahu ari nie ade gdm .. Bacaan xtggi mane .. Sblm minum air gula .. 5.1 .. Bacaan klinik 5.1 .. Lps minum air gula .. 7.0 .. Bacaan klinik 7.8 .. Start esok kene pantau gula da .. 1 hari 4x kene prgi klinik ... Adakah ade potensi untuk bersalin normal ?? .. #firstbaby

6 Balas

Nak tny kalau 1st checkup baby dkt klinik mmg kena mnum air gula ka?

1y ago

Xjgk awk.. Tgk keadaan mummy... Mcm sy ad keturunan, trus kne mnum I gula.. N sy dgr skrg, umo 25thun keats kne mnum I gula...