BELI BARANG BABY

Assalammualaikum , awak semua start beli barang dari berapa week nye? sekrang saya baru masuk 24week . okei ke kalau start beli barang baby ? atau awal sangat nye? #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

13 Balas

๐ฌ๐ฒ 20๐ฐ ๐๐š ๐ฌ๐ญ๐š๐ญ ๐›๐ž๐ฅ๐ข ๐›๐ซ๐  ๐ฌ๐ค๐ข๐ญ2.. ๐›๐ฅ๐ข ๐ฒ๐  ๐ฃ๐ง๐ข๐ฌ ๐ข๐ญ๐ž๐ฆ2 ๐๐ฅ๐ฎ.. ๐ฆ๐œ๐ฆ ๐ญ๐ข๐ฅ๐š๐ฆ, ๐›๐š๐ญ๐ก๐ญ๐ฎ๐› ๐๐ฅ๐ฅ.. ๐›๐š๐ฃ๐ฎ2 ๐ฌ๐ฒ ๐ฉ๐ซ๐ž๐Ÿ๐ž๐ซ ๐›๐ž๐ฅ๐ข ๐ค๐ญ ๐ฉ๐š๐ฌ๐š๐ซ๐š๐ฒ๐š ๐ฃ๐ž ๐ฌ๐›๐› ๐ง๐ค ๐ซ๐ฌ๐ž ๐ฆ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ... ๐ฌ๐ค๐ซ๐  ๐๐š 28๐ฐ, ๐š๐ฅ๐ก๐š๐ฆ๐๐ฎ๐ฅ๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ก ๐ก๐ฆ๐ฉ๐ข๐ซ ๐ฌ๐ž๐ญ๐ž๐ฅ, ๐ฑ๐ญ๐ก๐ฎ ๐ฅ๐š ๐๐š ๐›๐ซ๐š๐ฉ๐š ๐ก๐›๐ข๐ฌ ๐›๐ฅ๐ข ๐›๐ซ๐  ๐›๐›๐ฒ ๐ง ๐ฆ๐š๐ฆ๐š ๐ง๐ฒ๐š.. ๐ง๐ค ๐›๐ฅ๐ข ๐ฅ๐ฆ๐›๐ญ2 ๐ญ๐ค๐ฎ๐ญ ๐ฑ ๐ฅ๐š๐ซ๐š๐ญ.. ๐๐š ๐ง๐ค ๐ฉ๐ฎ๐š๐ฌ๐š ๐ง๐ข๐ž.. ๐ฉ๐š๐ฌ๐ญ๐ฎ ๐ง๐ค ๐ซ๐š๐ฒ๐š ๐ฅ๐ , ๐ง๐ค ๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ๐ข๐ง๐  ๐ซ๐š๐ฒ๐š ๐ฅ๐  ๐ค๐ง..