BELI BARANG BABY

Assalammualaikum , awak semua start beli barang dari berapa week nye? sekrang saya baru masuk 24week . okei ke kalau start beli barang baby ? atau awal sangat nye? #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

13 Balas

Saya pun dah 24weeks. Dah start beli barang baby. Nak beli semua terus tak mampu. Saya beli sikit sikit dulu. Next month beli lagi. Bukan barang baby je kita kena beli. Barang kita lepas bersalin pun penting jugak. Nanti perut dah besar, tak larat nak kesana kesini. Unless kalau beli through shoppe/lazada. Tak perlu berjalan. Klik klik je sampai. Tak terlalu awal pun saya kira 24weeks ni. Ramai je yang dah start membeli keperluan baby. Ikut pada orang juga sis.