Keguguran sudah

Assalammualaikum, 05082022 baby saya dah xde. Tiba jatuh sendiri bila check kt toilet mmg keluar seketul daging. Doc ckp tu kantungnya. Innalilahhiwainnalilahhirojiun alfatihah utk ank syurga saya. 😔

2 Balas

waalaikumussalam mommy. innalillahiwainnailaihirajiun. takziah mommy. semoga mommy dan daddy bertabah juga sabar. In Sha Allah ada rezeki lebih untuk mommy daddy. jaga diri baik baik mommy ❤

takziah sis.. semoga kuat 💪 sy pon da 2x gugur.. InshaAllah ade rezeki lps ni..