Check up untuk first pregnancy

Assalammuaalaikum.. saya baru berkahwin dan ni kandungan yang first . Semalam saya baru check guna pregnancy test sebab dah lewat period 4 hari and Alhamdulillah saya dah pregnant .. cuma saya tak tahu skrg saya perlu ke klinik kesihatan kerajaan terus or boleh ke klinik swasta dulu utk confirm kan kehamilan saya ? #bantusharing

1 Balas

saya akan pergi scan dulu untuk confirm kan baby berapa minggu then baru bukak buku. biasanya kalau buku kat KK kena 8wks keatas tapi sebelum 10wks. :)

3y ago

Ok tq ya utk respond.. harini sy akan pergi klinik utk confirm berapa week.. hehe tq tau