firts bby

Assalamkualaikum.. sya nk tnya sy dhh lewat 10 hri bila chekk upt double line.. sy prednant ka?? Nk tnya biasa bpa week blehh scan ?? #frst bby

10 Balas

Rasenye dekat plastik UPT tu ade tulis kalau double line pregnant ke x.. Nk confirm lagi.. Boleh google.. Nk lagi confirm blh g klinik cek

G klinik sis.. Sy 4 kali test upt alhamdulillah semua double line. Ni nak g klinik utk dptkn kepastian.. Sis pon pergilah... 😊

G refer klinik utk confirm kan

6w above to scan clear

Tahniah n g klinik ..

Moga dipermudahkan

6 minggu ke atas

Tahniah sis

ni