Tolong saya

Assalam,ibu-ibu semua boleh tahu tak ni tanda ovulasi atau bukan ..minta maaf agk jijik sedikit..saya cuma mahu kepastian 🥺#pejuanggarisandua #pleasehelp #seriusnanya

Tolong saya
5 Balas

ovulation akan keluar mcm egg white. transparent. xde color susu mcm keputihan.

Ni belum evolusi lagi .. kalau waktu meruang warna putih jernih baru evolusi .

Bukan sis . Tu keputihan biasa .. tgu lagi sampi dpt cair mcm telur putih

2y ago

Cair putih mcm telur tu tanda subur sis boleh bersama dgb suami .. kalau tanda hamil keputihan tebal putih susu ..

ini keputihan tak normal

belum lg