Saya nak pakai perancang pill

Assalam,ada tk mom bf ambil perancang oralcon tpi tpksa stop sbb susu drop teruk.p cek up kk bgtw nurse nk tkr semula noriday tpi xbgi sruh jga pmknn je..mslhnya pmknn da jga tpi susu mmng drop teruk breast sblh kiri smpai kering.sy smpt 3 biji pil je lps tu da stop lps tu period tk dtng2 lg normal ka .risau plk sbb bby bru 5 bulan.sekarang ni sy mmmg nak pakai perancng cuma oralcon sy mmng xsesuai dan untk next pil nurse sruh tnggu next period klw ikt app period tracker da period tpi ni xdtng2 lg .normal ka nk cek rsw #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

sy pun makan oralcon sbb mix susu . ttiba hri ke 6 susu sy drop truk . smpai nk ngiss rasa . sy ws nurse dia ckp mmg drop skit , nurse suruh bg kerap direct je utk meriahkan blk susu . sy stop perancang trus . rancang sndri . tp tula tak priod jgk ni . ritu cek upt neg . dok tggu je.priod dtg . masa sy stop pil tu , hri ke 4 mcmtu trus.priod . ni nk tggu priod yg ke 3 . tak muncul2 pulak .

hmm rasanya tengok penerimaan orang juga kot, sebab ada pernah baca juga orang yang ambik oralcon susu drop. saya pun fully bf, tapi Alhamdulillah susu badan okay. saya ambik pil oralcon tu dari anak 7bulan. sebelum tu, makan noriday. sekarang anak dah 2tahun, tak menyusu badan dah. dah berapa lama tak period? rasanya boleh je kalau nak check.